Seier i årets siste seriekamp – Fjellhammer

Seier i årets siste seriekamp

Vi vinner årets siste seriekamp mot Tønsberg Nøtterøy 41-24 (21-12).

Tønsberg Nøtterøy stilte med et ekstremt ungt lag og med skade tidlig på Kennie Boysen ble det ikke enklere for dem. Vi fikk en solid start på kampen og gikk opp i en god 6-1 ledelse. Vi står godt bakover og får løpt inn mange enkle scoringer.

Vi fortsetter det gode spillet utover omgangen og det er mange spillere som kommer på måltavla. Vi går til pause med en 21-12 ledelse.

2.omgangen ble veldig lik som den første. Gutta løper inn mange enkle scoringer og vi får rullert godt på laget. Alle får spilletid og Per Olav Røhmer gjør et mini-comeback og spiller strålende når han er på banen! Vi vinner til slutt hele 41-24. En meget solid gjennomføring av gutta!

Nå er det kvalik som gjelder for oss. Der vil vi spille mot Kristiansand og Haslum. På grunn av at KRS brukte en ugyldig spiller mot Elverum ender vi på 9.plass. KRS har anket saken, men per nå ender vi på 9.plass. Dette betyr at vi tar med oss 2 poeng inn i kvalik-kampene. Første kvalik-kamp er 21.april

Gutta har kjempet hardt gjennom en lang sesong med mange utfordringer og vi er meget fornøyde med årets sesong. Vi skal gjøre alt for at vi fortsatt spiller i Rema 1000-ligaen neste sesong også!