Forhåndsomtale Nøtterøy – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Nøtterøy – Fjellhammer

Lørdag er det klart for årets siste seriekamp for herrelaget.

Etter en veldig skuffende kamp i går mot DHK ble det klart at vi ender årets sesong på 10.plass.

Vi var nærme å komme oss til sluttspillet, men det holdt dessverre ikke hele veien inn. Nå er det fullt fokus på lørdagens kamp mot Tønsberg Nøtterøy. Vi må legge den dårlige prestasjon mot DHK bak oss og vise oss fra en mye bedre side enn i går. Det er kun 2 poeng som gjelder, selv om vi på papiret ikke har noe å spille om. Det gir alltid god selvtillit med en god prestasjon og det trenger vi!

Lørdagens motstander har hatt en tøff vår med økonomisk trøbbel og mye usikkerhet rundt klubben. De har mistet mange spillere og det er et helt nytt lag vi møter på lørdag. Skjebnen til Tønsberg Nøtterøy er allerede klar og årets sesong ender med nedrykk.

Gutta er klare for å avslutte årets seriespill på best mulig måte og ta med seg selvtillit inn i kvalik-spillet.

Vi gleder oss til årets siste seriekamp og skal gi alt for 2 poeng!