I morgen reiser gutta til drammenshallen – Fjellhammer

I morgen reiser gutta til drammenshallen

Vi har tatt en prat med Nikolai Nalbant Moe før morgendagens kamp mot DHK.

Du har spilt flere sesonger i Drammen, hvordan blir det å spille mot gamle lagkamerater i drammenshallen? Det er alltid litt spesielt å spille mot sitt tidligere lag eller gamle lagkamerater. Det var ekstra spesielt første serierunde, hvor vi da møtte Drammen allerede som min første offisielle kamp for Fjellhammer. Nå er jeg mye tryggere og har snart vært i Fjellhammer i en sesong, så denne gangen gleder jeg meg bare masse til å møte Drammen igjen.

Hva må vi passe oss for hos Drammen i morgen? Drammen kommer til å være veldig revansjelystne mot oss. Vi slo dem sist og Fjellhammer har pleid å være vanskelig å slå for Drammen. De har mange rutinerte spillere, samt unge spillere som kriger for hver eneste ball. Og ikke minst to gode målvakter som virkelig kan stenge om de har dagen.

Hva skal til for at vi slår Drammen? Vi må forberede oss godt. Dette er et lag med såpass mange forskjellige spillertyper, så de kan endre systemer og spillemønstre flere ganger igjennom kamper. For vår del så må vi prøve å dra ned tempoet i kampen. Drammen liker å løpe og de scorer mange enkle mål, derfor bør vi ha ballen mest mulig i kampen. Jeg tror vi har gode muligheter for å slå Drammen om vi spiller med en slik energi som vi har gjort de siste kampene.

Årets sesong er snart over, hvordan synes du sesongen har vært? Jeg synes årets sesong har vært ekstremt morsom, lærerik og ikke minst spennende. Vi kan se at nesten alle lag kan slå hverandre, og at det er ingen kamper man kan ta forgitt. Jeg synes at vi har prestert veldig bra. Kanskje over forventing for veldig mange, men for vår del så vet vi selv hvor gode vi er og at vi kan slå de aller fleste lag. De siste to kampene nå blir viktige for oss i kampen mot sluttspill. Så gleder jeg meg masse til å fullføre årets sesong med poeng!

Vi ønsker Nikolai og resten av gutta lykke til i morgendagens kamp!