Forhåndsomtale Drammen – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Drammen – Fjellhammer

Onsdag 6.april drar gutta til Drammen for å spille årets nest siste seriekamp.

Vi ligger på en 10.plass før onsdagens kamp. Ved seier vil vi være 1 poeng bak en sluttspillplass før siste serierunde. Så det er fortsatt muligheter for sluttspill. Men det er ikke mange som tar med seg 2 poeng fra drammenshallen.

Drammen har allerede sikret seg sølvet i årets serie. I går kveld gikk de videre til semifinale i E-cup. Så det er ingen tvil om at vi møter et av de beste lagene i Norge. Gutta har ofte vist seg på sitt beste mot nettopp de antatt bedre lagene. Dette viste seg i første seriekamp hvor vi slo Drammen i Lørenskoghallen. Drammen har nok veldig lyst til å revansjere dette tapet.

På Drammen må vi passe ekstra opp for deres toppscorer Hermann Vildalen. Han har virkelig funnet formen igjen etter at han kom tilbake til Drammen. De har også et meget godt målvakts-team. Så det må være fullt fokus i avslutningene.

Vi trenger som sagt 2 poeng på onsdag for at det skal være teoretisk mulig for oss å komme til sluttspill. Kvalik ble sikret med gårsdagens resultater så vi vet nå med sikkerhet at det uansett vil bli flere kamper for gutta etter seriespillet.

Forrige kamp mot Drammen vant vi altså 27-22 i Lørenskoghallen. Vi håper gutta klarer å gjenskape dette til onsdag. Det er ingenting som hadde smakt bedre enn 2 poeng og fortsatt mulighet for sluttspill.

Vi gleder oss enormt til kamp og skal gi alt for 2 poeng! Kampstart er kl.18:00.

Er du ikke i drammenshallen kan du se kampen på direktesport.