Herman Schultz med ny kontrakt til 2024 – Fjellhammer

Herman Schultz med ny kontrakt til 2024

Vi er veldig fornøyde med at Herman har forlenget sin kontrakt med oss. Herman har spilt i Fjellhammer hele livet og det skal han fortsette med i minimum 2 år til! Han er en ekte Fjellhammer-gutt og det er vi stolte av!

Vi har tatt en prat med Herman om den nye kontrakten:

Først og fremst Herman, gratulerer med ny kontrakt!

Takk for det!

Hvorfor har du valgt å forlenge kontrakten din med Fjellhammer?
Fjellhammer er klubben jeg har vokst opp i og derfor var det et enkelt valg å resignere da jeg fikk tilbud. Jeg trives med gutta på laget og det er lite som slår fulle tribuner i Lørenskoghallen. Årets sesong har gått litt opp og ned for min del, men jeg har kjent på utvikling under Bliznac og Michael og er overbevist om at det kan fortsette.

Hva har du lyst til å oppnå i løpet av de to neste årene?

Klubben ikke er ferdig med å ta steg og jeg har stor på det vi driver med. Jeg ønsker å bidra med det jeg kan for at vi skal bli et stabilt eliteserielag.

Vi har også snakket med hovedtrener Bliznac om re-signeringen:

Hva var det som gjorde at dere ville ha med Herman i 2 nye år?

Herman har tagit nya kliv i år i sin utveckling och börjar nu också att ta ordentligt med ansvar på planen både i anfall och i försvar. Han har alltid haft stor talang men i år har han klivit ur skuggan och går i bräschen i fler och fler matcher. Han spelar med en större pondus och större självsäkerhet. Den pojken har alla förutsättningar att bli en ordentligt god handbollsspelare. Han kan nå hela vägen till toppen.

Hvilke kvaliteter får laget med Herman sin signatur?

I Herman har vi en god tvåvägsspelare. Han har en inställning och en insats på planen som är nyttigt för vilket lag som helst. Så hoppas jag att han fortsätter att spela med huvudet högt och bröstet fram. När Herman har tro på sig själv är han en väldigt god handbollsspelare.

Vi gleder oss til å se Herman i grønt i minst 2 år til!