Kapteinen sine tanker om søndagens kamp – Fjellhammer

Kapteinen sine tanker om søndagens kamp

Det er klart for sesongens siste hjemmekamp i seriespillet for gutta. Vi har tatt en prat med kaptein Sondre Gjerdalen før kampen.

Siste hjemmekamp i seriespillet på søndag, er dere klare for kamp?

Absolutt, jeg tror gutta er veldig klare. Det føles som om det er lenge siden vi spilte hjemmekamp sist, så det skal bli gøy å spille i Lørenskohallen igjen nå.

Det var mange kamper på kort tid før dere hadde kampfri forrige uke, hva ble den uken brukt til?

Vi la litt ekstra fokus på å få inn noen ekstra fysiske økter forrige uke, og la bort håndballen litt. Jeg tror det var godt for gutta med litt fokus på andre ting enn håndball, samtidig som vi vil trenge det lille ekstra rent fysisk de neste ukene.

Kolstad har vært i strålende form etter pausen, hvordan skal vi klare å stoppe dem?

Det blir vanskelig, for de er et godt lag, og som du sier så har de vært spesielt gode nå i det siste. Jeg tror vi må prøve å hindre dem i å løpe veldig mye kontra og ankomst på oss. Det tok de oss veldig på når vi møtte dem i Trondheim tidligere i sesongen, så det blir viktig å luke bort de enkleste baklengsmålene der.

På den andre siden, hva skal vi gjøre for å slå Kolstad?

Vi skal spille vårt eget spill, og holde fokus på å få avvikla gode angrep og gode avslutninger. Også blir det viktig for oss å bruke energien fra hallen og fra hverandre.

Vi ligger og kniver om den siste sluttspillplassen, hvordan tror du sesongavslutningen vil gå?

Det er veldig vanskelig å si. Det er fortsatt mange lag som kniver om de siste par plassene til både sluttspill og nedrykkskvallik. Men hvis vi vinner våre 3 siste, så havner vi i sluttspill, så vi går for det😊

Vi takker Sondre for praten og ønsker lykke til med søndagens kamp!

Billetter til kampen finner du i appen eller på hjemmesiden. Vi sees i hallen! Avkast kl.18:00