Forhåndsomtale Fjellhammer – Kolstad – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Kolstad

Søndag 27.03 kl.18:00 kommer Kolstad på besøk til Lørenskoghallen.

Sist Kolstad var på besøk var i serieåpningen i 2020/2021 sesongen. Det endte som kjent med seier til våre gutter og en perfekt start på sesongen. Siden den gang har lagene møttes to ganger i Kolstad Arena. Begge kampene har endt med hjemmeseier. Vi håper at trenden med hjemmeseiere fortsetter på søndag!

Litt om Kolstad

Kolstad hadde en tøff første halvdel av sesongen, men etter jul har de virkelig fått fart på sakene i Trondheim. Det har selvfølgelig vært mye snakk om den store satsningen, men nå fungerer det også bedre på håndballbanen. Før søndagens kamp ligger de på 3.plass.

Etter jul har Kolstad spilt 7 kamper og vunnet 6. Det ene tapet kom borte mot Elverum. Så det er et lag i storform som kommer til Lørenskoghallen. Vi må passe ekstra opp for Gabriel Setterblom og Simen Lyse som er deres soleklare toppscorere. De har så langt i årets sesong scoret 132 (Gabriel) og 113 (Simen) hver. Bakerst i mål har de meget solide Lars Eggen Rismark. Ny trener har de også fått på plass. Tidligere landslagssjef Christian Berge er nå deres nye hovedtrener.

Det er ikke noe tvil om at vi møter et godt lag, men vi det er fullt mulig å ta med seg 2 poeng fra denne kampen. Vi har gjort det før, så hvorfor ikke gjøre det igjen?

Vi ligger på den siste sluttspillplassen før søndagens kamp. Det er flere lag som kjemper om denne plassen og det vil bli kamp hele veien inn. Våres 2 siste kamper har endt med seier og vi vil gjerne forlenge denne rekken.

Ved seier kan det være mulig å komme likt på poeng med KRS. Vi må konsentrere oss om det vi kan gjøre noe med og ikke resultatene til de lagene rundt oss på tabellen. Dette er gutta klar over!

Årets siste hjemmekamp i seriespillet

Etter en uke uten kamp skal det bli gøy å endelig spille kamp igjen. Dette er årets siste hjemmekamp i seriespillet og det er virkelig en kamp du ikke vil gå glipp av! Gutta lover god underholdning og ønsker så mange som mulig i hallen.

Vi håper å se mange av dere i hallen på søndag. Vi gleder oss!

Billetter finner du i appen eller på fjellhammer.no