Ny spiller klar for Fjellhammer IL – Fjellhammer

Ny spiller klar for Fjellhammer IL

Fjellhammer IL har signert en ny spiller til neste sesong

Fjellhammer IL kan med glede meddele at bakspilleren Mirko Vicentijevic (25) fra Svenske Önnereds HK er klar for Fjellhammer fra neste sesong til 2024.

Noen ord fra Kristian om Mirko

Att vi får in en etablerad spelare som Mirko och i tillägg kan spela bägge vägar och som har massa av erfarenhet att ha med sig in i gruppen blir väldigt bra för oss. Att en spelare av Mirko kaliber väljer Fjellhammer visar att vi gör bra saker i Fjellhammer och att vi kan attrahera spelare av hans kaliber hit är väldigt positivt. Vi är också övertygade att vi kan fortsätta utveckla Mirko alla spelets delar. Vi är oerhört glada att Mirko valde oss och att han har tro på det vi gör här.

Hva kan vi forvente av Mirko de to neste sesongene?

Vi kan förvänta att få en strateg på planen. Mirko är också en ledare på planen. En klok spelare som kommer att göra sin omgivning bättre men är också farlig själv. Mirko kan spela på alla tre platserna på niometer som också är en fördel. Med Mirko i laget kan vi förvänta kul handboll och en spelare som hjälper dom yngre och som är glad i att ta stort ansvar på planen. 

Noen ord fra Mirko om overgangen:

När Kristian ringde mig för att höra om jag var intresserad i en flytt till Norge och den norska ligan blev jag mycket smickrad.

Kristian förklarade sina sportsliga planer och gav en fin bild av klubben Fjellhammer. I samtalet blev vi också eniga i at jag skulle ta en tur upp till Norge. Det blev en fin helg i Norge där jag igen fick en bra känsla för upplägget till Kristian och klubben.

Detta och att jag önskade en ny utmaning efter flera år i Önnereds HK, ville Fjellhammer, Norge bli ett fint äventyr i min karriär som handbollsspelare

Vi ønsker Mirko velkommen til oss og gleder oss til å se han i grønt neste sesong!