Forhåndsomtale Bergen – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Bergen – Fjellhammer

Søndag 13.mars er det ny seriekamp for herrelaget. Turen går til Bergen for å spille mot Bergen Håndball.

Vi har spilt 2 kamper mot Bergen tidligere i årets sesong og begge kampene har endt med seier. En seier hjemme i Lørenskoghallen (Rema 1000-ligaen) og seier i NM i Bergen.

Bergen hadde en ekstremt tung høst med bare 4 poeng før jul. Etter jul har de fått litt fart på sakene og har plukket med seg 5 poeng. Sist kamp løp de over Tønsberg Nøtterøy og vant komfortabelt 44-30. Bergen ligger på sisteplassen før søndagens kamp og det er 5 poeng opp til trygg plass. De må nesten vinne sine resterende kamper for å beholde plassen. Vi kommer til å møte et lag som kriger for hver ball og spiller med masse energi. Hvis vi ikke er tilstede fra start kan det bli en tøff match.

Vi kommer til denne kampen fra seier mot Sandefjord. En solid kamp hvor vi ledet fra start til slutt. Til søndagens kamp kan ikke Eivind Kongshaug Johannesen spille på grunn av det blå kortet han fikk mot Sandefjord. Det var godt å vinne igjen etter lang periode uten seier. Dette har gitt selvtillit inn i gruppe som vi håper kommer godt med til kampen mot Bergen.

Med seier mot Bergen kan vi klatre opp på den siste sluttspillplassen. Hvis de andre resultatene går vår vei i tillegg. Seier vil også gi en god avstand ned til direkte nedrykk. Ingenting hadde smakt bedre enn dette og vi håper gutta er klare for å krige om 2 poeng!

Vi gleder oss til ny kamp og ønsker gutta lykke til!