Forhåndsomtale Fjellhammer IL – Sandefjord – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer IL – Sandefjord

På søndag venter det en ekstremt viktig kamp for herrelaget!

Det er Sandefjord som kommer på besøk til Lørenskoghallen. Sist lagene møttes var i Jotunhallen før jul. Det endte med seier til Sandefjord(32-29). En kamp hvor vi kom bakpå fra start og slet med å tette luka. Ikke en god kamp fra vår side som vi har ekstremt lyst til å revansjere på søndag.

Sandefjord ligger på 12.plass, som er den siste nedrykksplassen. De har kun 3 poeng opp til også, så det ligger til rette for en ekstremt viktig kamp på søndag. En skikkelig 4 poengs-kamp. Vi ligger 10.plass med kun 1 poeng opp til den siste sluttspillplassen. Dette viser hvor tett og jevnt det er i årets serie. Hver kamp lever sitt eget liv.

Vi kommer fra 2 veldig skuffende kamper, som vi ikke var noe stolte av. Dette er prestasjoner som vi har lyst til å revansjere. Gutta har fått trent godt siden forrige kamp og er igjen klare for å fighte om 2 poeng.

Sist Sandefjord var i Lørenskoghallen var det tomme tribuner. Denne gangen kan vi fylle hallen i grønt. Vi ønsker å se mange av dere i hallen på søndag. Møt opp og støtt gutta i kampen om 2 poeng! Avkast.kl.18:00.

Slik kan du sikre deg billett til kamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

App:
https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=391  (Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Nett:
https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/391

Slik så det ut på tribunen sist Sandefjord var på besøk. Nå vil vi fylle hallen!
Foto: Harald Gründel