I morgen går turen til Nadderud Arena – Fjellhammer

I morgen går turen til Nadderud Arena

Vi har snakket med eldstemann og forsvarsjefen på laget, Eivind Kongshaug Johannesen før morgendagens kamp.

Søndagens kamp ble ikke som vi hadde håpet på, hvordan skal dere snudde dette til onsdag?

Etter et skuffende resultat mot Kristiansand så er vi innstilt på rette opp den prestasjonen med to poeng mot Haslum. Vi føler helt klart at resultatet mot Kristiansand lyver litt og at vi utelukkende har oss selv og takke med dårlig skyting for dette tapet. Etter gode prestasjoner mot ØIF og Runar er vi helt avhengig å kunne gjenskape de prestasjonene mot lagene som ligger rundt oss på tabellen.

Haslum ligger kun 4 poeng bak oss før onsdagens kamp, hvor viktig blir denne kampen for oss?

Kampen mot Haslum er en kamp de må vinne for å kunne ta oss igjen, og det er en kamp vi bør ha med poeng om vi skal ha håp om sluttspill. Så det er helt klart mye som står på spill her. De kjenner nok på at presset om nedtrykk er der og det er også det som gjør at disse kampene blir ekstra intense.

Vi snakket med deg før høstens kamp mot Haslum, hvordan tror du denne kampen blir?

Jeg fikk rett på en tett og jevn kamp i høst og jeg tror det fort bli det denne gangen og. Haslum kommer til å spille fysisk og tøft og de er et lag som aldri gir opp. De tok nesten med seg poeng mot Kolstad etter å ha ligget under med seks i 2.omgang forrige uke. Hvem som er det beste laget eller hvilket lag som har flest poeng betyr ingenting i disse kampene. Det handler utelukkende om innsats, dagsform og hvem som setter ballen i mål.

Det er ikke lange kjøreturen til Nadderud Arena og vi håper mange tar turen!

Vi ønsker Eivind og resten av laget lykke til med morgendagens kamp! Avkast kl.18:30 i Nadderud Arena

PS: Ikke glem damelaget sin kamp kl.21:00, også denne går i Nadderud Arena.