Forhåndsomtale Haslum HK – Fjellhammer IL – Fjellhammer

Forhåndsomtale Haslum HK – Fjellhammer IL

Gårsdagens kamp må legges i glemmeboka, for allerede på onsdag venter en ny viktig kamp.

Det var en skuffet gjeng i garderoben etter gårsdagens tap. Det var en prestasjon vi ikke var fornøyde med. Nå gjelder det å snu hodet over til onsdagens oppgave, nemlig Haslum.

Haslum vant 28-26 mot Nøtterøy i en jevn kamp. Dette var 2 sårt trengte poeng for Haslum. Før onsdagens kamp ligger vi 4 poeng foran Haslum. En seier på onsdag vil gi en god avstand ned.

Sist lagene møttes endte det uavgjort i Lørenskoghallen. En kamp hvor vi leder gjennom hele kampen, men roter bort seieren i sluttminuttene. Denne gangen skal vi ikke rote bort noen poeng!

Gutta har ekstremt lyst til å vise seg frem fra en bedre side enn på søndag. Det er en revansjelysten gjeng som går på banen i Nadderud Arena. Vi gleder oss til en ny kamp og vi skal gi alt for 2 poeng. Det er ikke noe annet som gjelder!

Det er mange fra Fjellhammer som tar turen til Nadderud Arena og vi kan gjerne bli enda flere. Det hadde vært gøy med mange med grønn genser i hallen! Avkast er kl.18:30.

Etter oss spiller damelaget kamp i Nadderud Arena. De spiller også mot Haslum. Bli igjen i hallen og få med deg to Fjellhammer-lag i aksjon! Avkast for damene er 21:00.