Forhåndsomtale Fjellhammer – Kristiansand – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Kristiansand

Søndag kl.18:00 er det klart for en ny hjemmekamp i Rema 1000-ligaen.

Søndagens kamp er ekstremt viktig for begge lag. Ved seier vil vi gå forbi Kristiansand på tabellen på innbyrdes oppgjør. Hvis Kristiansand vinner vil de øke forspranget til oss til 4 poeng. Så det sier seg selv at dette er en kamp ingen av lagene vil tape.

Kristiansand kommer fra en solid hjemmeseier 38-31 mot kriserammede Nøtterøy. Neste års Fjellhammerspiller Eirik Köpp ble kampens toppscorer med 11 mål. Han er i form før søndagens møte. Vi tapte mot Elverum på lørdag med en veldig redusert tropp. Til søndag vil de aller fleste som var ute i forrige kamp være tilbake for fullt. Det lover godt.

Sist lagene møttes ble det veldig jevnt. Vi ledet i store deler av kampen, men Kristiansand ga aldri opp og kampen ble avgjort i siste sekund. Hermann Gjekstad satt inn den avgjørende straffen i siste sekund som gjorde at vi tok med oss 2 poeng hjem. Vi håper det samme gjentar seg på søndag!

En seier vil som sagt sende oss opp på en av sluttspillplassene. Det er ingenting som hadde vært bedre enn det!

Gutta trenger DIN støtte fra tribunen. Møt opp i hallen på søndag og vær med å skap en flott ramme rundt kampen. Vi gleder oss til kamp!

Slik kan du sikre deg billett til kamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

App:
https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=389  (Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Nett:
https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/389