Forhåndsomtale Elverum-Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Elverum-Fjellhammer

I morgen er det en ny bortekamp i serien for gutta. Turen går til Elverum for å spille mot serielederen.

Morgendagens motstander er ubeseiret så langt i årets serie. De står med 18 seiere av 18 mulige. Kanskje vi blir det første laget som tar skalpen på dem?

Det blir selvfølgelig en tøff kamp når gutta i morgen reiser til Elverum. Sist lagene møttes i Lørenskoghallen ble det tap 24-30 for våre gutter. En kamp som var jevn lenge og Elverum måtte virkelig kjempe for de 2 poengene. Etter 2 gode kamper på rad reiser vi til Elverum med stor tro på at vi skal kunne spille nok en god kamp. Vi går alltid til kamp med tro på 2 poeng. Det er det eneste som teller!

Forrige kamp for Elverum endte med en komfortabel 33-24 seier borte mot Nøtterøy. Det er et godt lag vi møter med 14 mann som alle holder et høyt nivå. Vi må være klare for kamp og vi skal vise oss fra en god side.

Gutta har ekstremt lyst til å bli det første laget som tar poeng fra Elverum i årets serie og vi er revansjelystne etter tapet i Lørenskoghallen. Vi ligger på en 8.plass før morgendagens kamp og vi håper på å klarte enda mer!

Avkast i morgen er allerede kl.15:00. Det kommer til å bli et fullsatt Terningen Arena i morgen og god stemning på tribunen. Vi gleder oss til kamp!

Kampen kan sees på direktesport.no