1 poeng mot ØIF Arendal

Etter en jevnspilt kamp endte det med 1 poeng til begge lagene!

Søndagens sure 1 måls-tap satt fortsatt friskt i minnet og gutta var klare for å revansjere seg når ØIF kom på besøk. Endelig kunne vi også fylle tribunen, og hvilken stemning det var i Lørenskoghallen! Uten dere på tribunen hadde vi nok ikke fått med oss 1 poeng i dag!

1.omgang

Dagens kamp startet nok en gang med 2 gode forsvar. Det tok hele 3:38 før Hermann Gjekstad satt inn vår første scoring fra straffemerket. Etter 6 spilte minutter gikk vi opp i ledelsen for første gang i kampen. En ledelse som vi holder på til det var spilt 20 minutter. Det gode forsvarsspillet fortsatte og gutta fra Arendal måtte jobbe hardt for hver eneste scoring. På motsatt banehalvdel måtte vi gjøre akkurat det samme. ØIF stod godt i sitt 5-1 forsvar og bakerst i målet hadde de en god Ivan Neres. Da vi kom frem til gode muligheter bommet vi på alt for mange av disse. inkludert to bom fra straffemerket. De siste 10 minuttene av omgangen kriges det fra begge lag og vi fulgte hverandre tett inn til pause. Andreas Furuseth satt inn omgangens siste mål og vi gikk til pause med en 13-12 ledelse.

2.omgang

ØIF fikk best start på den 2.omgangen. Vi slet ekstremt med det offensive spillet i starten av omgangen. På 8 minutter satt vi bare ballen i mål 1 gang. En strålende Loke Peter Brasen bakerst i mål holdt oss inne i kampen. Etter 9 minutter hadde ØIF snudd kampen og ledet 16-14.

Gutta ga seg ikke og kjempet seg opp i ledelsen igjen. Herman Schultz sendte oss opp i en 18-17 ledelse etter 15 spilte minutter. Resten av kampen var det forsvarsspill og keeperne som ble i fokus. Det var tett og jevnt helt til ØIF gikk opp i en 23-20 ledelse da det gjenstod 5 minutter av kampen. Kristian Bliznac legger timeout-kortet og det ble lagt en plan som skulle redde poengene. Og det var akkurat det som skjedde. Vi slipper ikke inn et eneste mål etter timeouten, samtidig som vi utligner til 23-23 da det gjenstod 2 minutter av kampen. I de siste 2 minuttene ble det ingen flere mål og sluttresultatet ble 23-23!

Vi tar med oss det ene poenget og er veldig fornøyde med dagens kamp! En god prestasjon på hjemmebane og vi har denne sesongen tatt 3 av 4 mulige poeng mot ØIF Arendal!

Tusen takk til alle som møtte opp i hallen og skapte en fantastisk stemning! Det var ekstremt deilig med mye folk på tribunen igjen!

Andreas Furuseth ble kåret til vår beste spiller!