Forhåndsomtale Fjellhammer-ØIF Arendal – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer-ØIF Arendal

Onsdag kommer ØIF Arendal på besøk til Lørenskoghallen. Avkast er kl.18:30.

Etter gårsdagens sure 1-målstap mot Runar må gutta omstille seg fort. For allerede på onsdag er det en ny viktig kamp i Rema 1000-ligaen.

ØIF Arendal spilte forrige fredag hjemme mot Tønsberg Nøtterøy. De vant veldig komfortabelt 40-29 i deres første kamp etter pausen. Onsdagens motstander ligger på en foreløpig 4.plass i årets serie. Sist vi spilte mot ØIF ble det tap i NM semifinalen. Forrige seriekamp endte derimot med seier for oss i Sør Amfi. ØIF er nok veldig interesserte i å revansjere tapet fra forrige seriekamp mot oss.

Vi kommer som kjent fra tap mot Runar og vi er ekstremt revansjelystne til onsdagens kamp. Før kampen ligger vi på en 10.plass. Med seier kan vi klatre opp til en av sluttspillplassene. Det er ekstremt jevnt rundt oss på tabellen og hver kamp er viktig.

Vi gleder oss til en ny kamp og endelig hjemmekamp igjen. Nå kan vi fylle hallen og vi trenger DIN støtte! Sist ØIF var på besøk var det helt fullt i Lørenskoghallen og helt utrolig god stemning. Vi har lyst til å gjenskape denne stemningen.

Har du ikke kjøpt billett enda?

Slik kan du sikre deg billett til kamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

App:
https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=387 (Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Nett:
https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/387