Tap 30-29 mot Runar – Fjellhammer

Tap 30-29 mot Runar

Den første kampen i 2022 endte med et surt tap mot topplaget Runar.

1.omgang

Kampen starter med 2 gode forsvar. Det tar 2.48 før kampens første scoring kommer. Sondre Gjerdalen setter inn vår første scoring i 2022. Etter denne scoringen tar Runar kontroll i kampen. Vi står godt i forsvar, men i angrep bommer vi for mye på en god Joachim Christensen i Runar sitt mål.

Utover omgangen fortsetter det gode forsvarsspillet og vi kjemper oss tilbake. Etter at vi ligger under 8-4 snur vi det til 8-10 på 5 minutter. Loke Peter Brasen stod strålende i mål og vi kontret inn noen enkle scoringer. Det var en kamp med 2 gode forsvar og 2 gode keepere. Resten av omgangen er jevn og vi gikk til pause med stillingen 14-14.

2.omgang

2.omgang startet i et veldig høyt tempo. Begge lag scorer i hver sine angrep. Utover omgangen fulgte lagene hverandre tett. 12 minutter ut i omgangen sendte Herman Schultz oss foran igjen 21-20. I den neste perioden gjorde vi noen tekniske feil og plutselig har Runar snudd kampen. Da det gjenstod 10 minutter leder Runar 26-24.

Gutta ga aldri opp og viste god karakter. Trym Skoglund utlignet til 26-26 etter 22:48. Resten av kampen var jevn og den bar preg av at ingen av lagene hadde lyst til å tape. I siste spilleminutt utligner Sondre Gjerdalen til 29-29. Runar tok time-out for å planlegge sitt siste angrep. Det gjenstod 30 sekunder av kampen når Runar tok time-out. Trym Bilov-Olsen tok ansvar for Runar og satt dessverre inn kampen siste scoring. Det endte til slutt 30-29 til Runar.

Gutta viser at de har mulighet til å ta poeng fra alle lagene i Norge! Vi kjempet godt gjennom hele kampen, men det holdt dessverre ikke helt inn i dag.

Loke Peter Brasen ble fullt fortjent kåret til vår beste spiller!

Daniel Ryengen Ny fikk sin debut i Rema 1000-ligaen i dag. Vi gratulerer Daniel med debuten!

Ny kamp allerede på onsdag

Allerede på onsdag er det nye seriekamp for gutta. ØIF Arendal kommer på besøk til Lørenskoghallen. Nå er det bare å se fremover til onsdagens kamp.

Har du ikke kjøpt billett til kampen enda, kan du gjøre det i appen eller på hjemmesiden. Vi håper å se mange av dere i hallen på onsdag!