Forhåndsomtale Runar – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Runar – Fjellhammer

Søndag skal gutta endelig i aksjon igjen i Rema 1000-ligaen.

Etter en pause fra seriespillet i januar er det klart for tellende kamper igjen. Første motstander er Runar.

Runar ligger foreløpig på en veldig sterk 3.plass. I løpet av januarpausen har de styrket laget med tidligere ØIF Arendal spiller Martin Lindell. Svensken var veldig god sist han spilte i Norge. Foruten han har de selvfølgelig storskytteren Christoffer Rambo. Runar har hatt en veldig god sesong så langt, så det vil bli tøft å ta med seg 2 poeng fra Sandefjord.

Sist gang vi spilte mot Runar ble det tap for vår del. En kamp hvor vi ikke kom opp på Runar sitt nivå og Runar fullt fortjent tok med seg 2 poeng hjem. Vi har veldig lyst til å vise oss fra en bedre side denne gangen.

Før vi starter opp med seriespillet igjen ligger vi på 9.plass. Likt med de to lagene over oss som innehar de siste sluttspill-plassene. Det kommer til å bli en ekstremt spennende siste halvdel av sesongen.

Det er en tøff oppgave som venter på søndag. Gutta er ekstremt klare for kamp og vil kjempe med nebb og klør om 2 poeng. Vi gleder oss til kamp!

Kampen kan sees på direktsport.no eller ta turen til Sandefjord! Avkast kl.18:00