Vegard Bakken Øien er klar for Fjellhammer IL – Fjellhammer

Vegard Bakken Øien er klar for Fjellhammer IL

Vi har gleden av å presentere Vegard Bakken Øien som nytt tilskudd foran neste sesong.

Vi har tatt en prat med Vegard om klubbyttet:

Velkommen til Fjellhammer IL!  Du har en imponerende CV og spilt stabilt over mange år. Hvorfor valgte du å signere for Fjellhammer nå?

Tusen takk for det! Synes det virker veldig spennende det Fjellhammer har på gang nå. Laget er ungt og sulten på å bli bedre og den reisen har jeg lyst til å være med på. Tiden var moden for å prøve noe nytt, og da Fjellhammer passer meg bra. 

Hva kan vi forvente av deg neste sesong og hva forventer du av laget?

Kan forvente en målvakt som bidrar med rutine og som vil redde mest mulig baller på trening og i kamp, som forhåpentligvis gjør at vi vinner kamper og gjør det bra i ligaen. 

I tillegg at laget fortsetter den fine utviklingen, og at vi tar steg i riktig retning både på banen og utenfor. 

Kristian Bliznac er også godt fornøyd med ny signeringen

Vegard känner jag gott från min tid i Elverum då vi var lagkamrater. En kanon kille på och utanför planen och en vinnare. Han är fostrad i en fin miljö i Elverum. Han har också varit med Nærbø på deras resa dom gjort. Vi får en god keeper som håller hög elitserie klass. Vi är väldigt nöjda att Vegard valde oss.

Vi kan förvänta oss en god keeper som kommer ställa krav på sin omgivning och kan hjälpa unga guttar framför sig i försvaret. Vi får en stabil keeper som jag tror kommer passa oss väldigt fint mtp hur vi vill spela. Vegard är en lagspelare och kommer att bilda ett fint målvaktsteam med dom andra målvakterna. 

Vi ønsker Vegard varmt velkommen!