Eirik Köpp er klar for Fjellhammer IL – Fjellhammer

Eirik Köpp er klar for Fjellhammer IL

Eirik Köpp signerer for Fjellhammer!

Vi kan med glede meddele at Eirik Köpp flytter på seg og spiller for herrelaget til Fjellhammer IL fra 22/23 sesongen til 2024.

Hovedtrener Kristian Bliznac er meget fornøyd med ny signeringen:

Att vi får in en etablerad spelare som kan spela bägge vägar och som har massa av erfarenhet att ha med sig in i gruppen blir väldigt bra för oss. När jag fick höra att Eirik hade tankar på att flytta till Oslo så var jag inte sen på telefonen. Att en spelare av Eiriks kaliber väljer Fjellhammer visar att vi gör bra saker i Fjellhammer och att vi kan attrahera spelare av hans kaliber hit är väldigt positivt. Vi är också övertygade att vi kan fortsätta utveckla Eirik i alla spelets delar. Vi är oerhört glada att Eirik valde oss och att han har tro på det vi gör här.

Hva kan vi forvente av Eirik neste sesong?

Att han blir en bärande tvåvägsspelare. En hårdskjutande vänsternia som vi tror kommer passa oss väldigt gott och hur vi vill spela handboll. Med Eirik in i laget får vi fler verktyg att jobba med i spelet. Han kommer passa fint i hur vi vill spela försvarsspel också. Här får vi en väldigt god tvåvägsspelare. Sen är Eirik också en knallgod kille och människa. Det är en kanon signering för oss. 

Noen ord fra Eirik:

Først og fremst er jeg veldig takknemlig for å få lov til å komme til dere. Fjellhammer er en klubb som tar små steg hvert år over en lengre periode og nå har etablert seg godt i eliteserien. Jeg tror klubbens fremtidige ambisjoner og verdier samsvarer veldig godt med mine egne, og følgelig vil utgjøre en god match. Laget som er der nå med masse unge lovende spillere sammen med dyktige trenere ser jeg veldig frem til å hilse på og jobbe sammen med.

Hva kan vi forvente av deg i kommende sesong?

Fjellhammer kan forvente en spiller som kommer med et sterkt ønske om å bidra både på og utenfor banen for at laget og klubben skal ta ytterligere steg de kommende årene. 

 Jeg gleder meg først og fremst til å hilse på alle gutta, støtteapparat og øvrige i klubben. Så ser jeg frem til å legge ned arbeidet kommende sesong for at vi sammen skal ta ytterligere steg. Til slutt ønsker jeg Fjellhammer alt godt for inneværende sesong så sees vi fra sommeren 2022!

Fjellhammer IL ønsker Eirik hjertelig velkommen!

Köpp og trenerteamet