To treningskamper denne uken – Fjellhammer

To treningskamper denne uken

Sist herrelaget spilte kamp var 21.desember mot Halden.

Etter flere uker med kun trening skal det endelig spilles kamper igjen. Torsdag kommer Halden på besøk til Lørenskoghallen og søndag er det Kolstad som er motstander. Begge kampene spilles i Lørenskoghallen.

På grunn av restriksjoner kan vi kun slippe inn 140 tilskuere til kampene. Det vil være fri inngang til begge kampene, men det vil være mulig å vippse et valgfritt beløp i støtte til klubben. Dette er selvfølgelig helt frivillig. Vi setter pris på all støtte og uansett beløp! Vipps-nummeret er 102406.

Gutta ser frem til å endelig spille kamper igjen. Etter mange tunge økter skal det bli godt å spille kamp. Det vil bli fokus på de tingene vi har øvd på, men også komme seg tilbake i kampform. Dette vil være de siste kampene vi spiller før det braker løs igjen i seriespillet mot Runar 6.februar.

Vi gleder oss til kamp og håper å se mange av dere i hallen!

Torsdag er det avkast kl.20:00 og vi åpner dørene fra 19:30. Søndag er det avkast 13:00.