Sondre Gjerdalen signerer for en ny sesong – Fjellhammer

Sondre Gjerdalen signerer for en ny sesong

Det er med stor glede vi kan informere om at Sondre Gjerdalen har forlenget kontrakten sin for en sesong til!

Sondre har utviklet seg mye siden han kom til oss fra Lillehammer før fjorårets sesong. Før denne sesongen ble han utnevnt til kaptein og han har virkelig funnet seg til rette i Lørenskoghallen.

Hovedtrener Kristian sine tanker om re-signeringen av Sondre:

Har tagit enorma kliv sen han kom från Lillehammer. Förra året var han en ok Elitserie spelare till att i år blivit en stabil Elitserie spelare. Sondre har en väldigt hög lägsta nivå. Redan nu en av Elitseriens bästa försvarsspelare och definitivt den bästa block spelaren. Du vet vad du får från Sondre varje dag på träning och på match. Sen är Sondre en ledare både på och utanför banan. Jag är oerhört glad att Sondre fortsätter i Fjellhammer det sänder en fin signal till gruppen och att det vi gör i Fjellhammer är bra och att han ser att han fortsätter att utvecklas här. 

Sondre om hvorfor han valgte å forlenge sin kontrakt med Fjellhammer:

Jeg har valgt å forlenge med Fjellhammer, fordi jeg har veldig troa på laget, og på hvor klubben er på vei. Siden jeg kom hit, føler jeg at vi som lag har tatt store steg, og jeg håper at vi kan fortsette med det ut sesongen, og også neste sesong. Jeg føler også at jeg har hatt god personlig utvikling under Kristian og Michael, og jeg ser frem til å fortsette å jobbe med både spillergruppa og trenerteamet.

Sondre i aksjon!
Foto: Harald Gründel

Vi gleder oss til å fortsatt se Sondre i grønt neste sesong!