2 poeng mot Halden – Fjellhammer

2 poeng mot Halden

I årets siste kamp mot Halden, dro gutta i land en utrolig viktig seier.

Gårsdagens kamp ble nok litt for jevn til slutt, men det viktigste var at det ble seier. Vi vant til slutt 28-27.

1.omgang

Halden satte inn kampens første scoring, men etter det skulle det mest handle om oss. Vi tok virkelig tak i kampen og forsvarsspillet fra forrige kamp mot Nærbø var tilstede igjen i går. Nok en gang stod Loke godt i mål. Etter 10 minutter sender Sondre Gjerdalen oss opp i en 6-2 ledelse. Halden sliter med å komme til gode muligheter offensivt og vi er gode fremover i banen. Det offensive spillet har virkelig utviklet seg i løpet av sesongen. Anført av en god Nikolai Moe fortsatte vi å ta grep om kampen.

Ledelsen økte utover omgangen og på det meste var vi oppe i en 6-måls ledelse. Dette var virkelig en annen kamp en sist vi spilte mot Halden. Vi går til pause med en 15-10 ledelse.

2.omgang

Det var som alltid spennende å se om vi skulle klare å drepe kampen tidlig eller om det skulle bli spennende hele veien inn. Halden er kjent for å aldri gi opp og det ble vi vitne til i går. Omgangen startet godt for vår del. VI fortsetter det gode spillet offensivt og kommer til mange gode muligheter. Når Nikolai Moe satt inn 23-16 fra straffemerket etter 16 minutter så det veldig lyst ut med tanke på 2 poeng. Det skulle vise seg å bli jevnt hele veien inn.

Vi startet å gjøre tekniske feil offensivt og falt i det defensive arbeidet. Halden fikk noen enkle kontring og jobbet seg sakte men sikkert inn i kampen. Da det var 5 minutter igjen av kampen var Halden bare 3 mål bak. Det skulle bli enda jevnere enn dette også. Med kun 1 minutt og 30 sekunder igjen var Halden målet bak og hadde mulighet til å utligne 27-27. Det skjedde heldigvis ikke. Benjamin Berg snappet ballen og kontret inn 28-26! Halden satt inn 28-27 med 5 sekunder igjen. Vi vinner 28-27! Nikolai Moe ble BB.

Juleferie

Dette var 2 poeng som virkelig smakte godt. Med 15 poeng tar vi juleferie a poeng med Halden og Bækkelaget, som foreløpig ligger på 7. og 8. plass i Rema1000-ligaen.
Nå tar gutta seg en vell fortjent juleferie. Vi gleder oss til siste halvdel av sesongen!