Forhåndsomtale Fjellhammer – Halden – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Halden

I morgen er det klart for årets siste kamp for herrelaget. Halden er siste motstander før juleferie for gutta.

Sist vi spilte mot Halden var 06.10.21 i Remmenhallen. Det endte med stortap 31-23. Dette var helt klart en av årets dårligste kamper fra vår side. Vi har lært mye siden den kampen ble spilt. Nå gleder vi oss til å vise oss frem fra en mye bedre side enn sist.

Halden spilte uavgjort i sin forrige kamp mot Tønsberg Nøtterøy i Remmenhallen. Deres første poengtap i Remmenhallen for sesongen. Halden hadde en veldig god start på sesongen, mens det har gått litt dårligere de siste kampene. De har virkelig motbevist alle denne sesongen. Med en god Morten Nergaard i målet har de hatt en god sesong så langt. Vi håper Morten ikke står like godt i morgen som sist vi spilte mot dem. Han stengte igjen den gang.

Vi kommer fra en herlig seier mot Nærbø på lørdag. En god kamp hvor vi følger kampplanen til det fulle og vant fullt fortjent. Gutta har veldig lyst til å revansjere tapet mot Halden sist. Hvis vi spiller som vi gjorde på lørdag vil det være gode muligheter for 2 poeng. Det ville smakt utrolig godt med 2 poeng i den siste kampen før juleferie og mesterskapspause i Januar. Vi går som alltid for seier og gleder oss til kamp!

Det er kun 10 billetter igjen til morgendagens kamp. Det vil ikke være mulig å kjøpe billett i døra. Billetter kjøper du i appen eller på hjemmesiden.

Slik kan du sikre deg billett til kamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

App:
https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=385(Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Nett:
 https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/385