2 poeng mot Nærbø – Fjellhammer

2 poeng mot Nærbø

En strålende kamp av oss gjør at vi tar med oss 2 poeng i bagasjen hjem.

Gutta var veldig revansjelystne etter den dårlige kampen mot BSK. Vi hadde spesielt fokus på forsvarsspillet på treningene før kampen. Det så vi tydelige resultater av i går! Forsvaret stod veldig samlet og arbeidsoppgavene var godt fordelt. Hvis Nærbø spillerne først kom forbi forsvaret, reddet Loke det meste som kom. Loke stod helt fantastisk og hadde mange matchavgjørende redninger.

1.omgang

Kampen startet tett og jevnt som vanlig. Nærbø starter best og var foran 4-3 etter 9 minutter. Vi starter kampen litt dårlig fremover med noen bomskudd og vi fant ikke helt ut av Nærbø sitt forsvar. Utover omgangen fant vi mer ut av forsvaret. Nikolai Moe styrte spillet veldig godt og tok sine egne muligheter når de kom. Etter at Kasper Syversen kom inn fikk vi brukt hans kvaliteter på linja. Når Kasper fikk ballen på linja ble det ofte straffe eller mål.

Etter 21 minutter har vi tatt grep om kampen og leder 10-7. De siste 9 minuttene av omgangen fortsatte i det samme sporet som de første 21. Gutta fulgte kampplanen og Nærbø slet med sitt offensive spill. De fikk heller ikke løpt like mye i ankomst på grunn av at vi var tålmodige i vårt angrepsspill. Loke stod en strålende omgang bakerst. Vi gikk til pause med en 13-11 ledelse.

2.omgang

Vi tok med oss det gode spillet fra 1.omgang inn i 2.omgang. Vi var tålmodige i spillet vårt og tok ofte de rette valgene offensivt. I målet fortsatte Loke det fantastiske spillet. Utover omgangen så det ut som at Nærbø spillerne ikke hadde noe håp på scoring når de skjøt – Loke reddet det meste!

10 minutter ut i omgangen øker Benjamin Berg ledelsen til 20-16. Vår største ledelse så langt i kampen. Etter 19 minutter er det en situasjon i forsvar hvor dommerne velger å gi Herman Schultz rødt kort. På reprisene ser vi at Herman gjør en god takling som ikke skulle vært noe mer enn et frikast. Kjedelig for Herman som fikk det røde kortet når han var inne i en god periode. Heldigvis steppet resten av gutta opp og gjorde jobben. Vi holder Nærbø på god avstand resten av kampen. I siste angrep fastsetter Kasper Syversen resultatet med sin 5 scoring for dagen. Vi vinner fullt fortjent 27-22. Loke blir kåret til banens beste spiller. Noe vi sier oss veldig enig i!

Neste kamp

Dette var 2 poeng som smakte ekstremt godt. Gutta gjorde en fantastisk kamp og viste hva som bor i denne gjengen!
Etter kampen er vi nå oppe på 13 poeng. Kun 2 poeng bak Halden som innehar den siste sluttspillplassen. Nettopp Halden er neste motstander. Tirsdag 21.desember kommer de på besøk i Lørenskoghallen. Dette er siste kamp før gutta tar seg en velfortjent juleferie.
Vi har dessverre ikke lov til å slippe inn mer enn 50 tilskuere til kampen. Det er kun 14 billetter igjen akkurat nå. Så vær rask om du vil få med deg den siste kampen før jul!