Forhåndsomtale Nærbø – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Nærbø – Fjellhammer

I morgen tidlig setter gutta seg på flyet til Stavanger. Videre går turen til Nærbø og Nye Loen. Her venter Nærbø som morgendagens motstander.

Det er en revansjelysten gjeng som reiser til Nærbø i morgen. Etter en meget skuffende kampen mot BSK, hadde det smakt godt med 2 poeng i morgen. Dette vil gjøre at vi får en trygg avstand til lagene bak oss på tabellen. Med seier vil vi derimot klatre oppover.

Nærbø ligger på en foreløpig 5.plass med 17 poeng. Deres siste kamp endte med uavgjort borte mot Tønsberg Nøtterøy. Nærbø vant den første kampen vi spilte mot dem i år. En kamp som var jevn lenge, men som Nærbø til slutt vant 29-25 i Lørenskoghallen. På lørdagens kamp må vi følge ekstra godt med på Andreas Haugseng, han styrer alt av det offensive spillet til Nærbø. Han er også deres assistkonge og leder. Skytteren på laget er Tord Haugseng, han er deres toppscorer, og en spiller vi må forvente endel skudd fra.

Vi har spilt flere jevne kamper mot Nærbø og fjorårets kamp i Nye Loen endte med uavgjort. Dette viser at vi har gode muligheter til å ta med oss 2 poeng hjem i morgen. Vi gleder oss til kamp og skal gi alt for seier!

Avkast er kl.15:30 og kampen kan sees på direkteport.no.