Benjamin Berg til Elverum – Fjellhammer

Benjamin Berg til Elverum

Elverum annonserte i går at Benjamin Berg blir elverumspiller fra sesongen 22/23. Han har skrevet under på en kontrakt som strekker seg til 2026.

18-åringen har vært en sentral brikke i Fjellhammer de 3 siste sesongene. Han har virkelig imponert håndball-Norge i sine to første sesonger i Rema 1000-ligaen. I fjor ble han vår toppscorer i sin debutsesong på det høyeste nivået. Han ble i tillegg kåret til årets nykommer av spillere og trenere fra klubbene i ligaen. Benjamin er også vår toppscorer så langt i årets sesong og vi håper at han fortsatt er det ved sesongens slutt. Vi har fortsatt en jobb å gjøre og trenger Benjamins ferdigheter som scoringsmaskin.

Vi vil takke Benjamin for de flotte årene i Fjellhammer. Han har vist at trening over tid fører til resultater.
Benjamins karriere i Fjellhammer startet som 11-12-åring. Han begynte å trene med A-laget allerede da han var 15.
Han debuterte på A-laget i 2.divisjon som 16-åring.

Vi gratulerer Benjamin med overgangen til Norges toppklubb og ønsker han lykke til videre i karrieren. Vi har en mistanke om at dette bare er et mellomstopp på Benjamins vei til en større liga. Vi ser deg veldig gjerne tilbake i grønn drakt!

Foto: Harald Gründel
Foto: Harald Gründel
Foto: Harald Gründel