Loke før søndagens kamp mot BSK – Fjellhammer

Loke før søndagens kamp mot BSK

Loke stod meget godt i forrige kamp mot Bergen. Vi har derfor tatt en prat med vår danske målvakt for å høre litt om hvilke tanker han gjør seg før søndagens kamp.

Vi kommer fra seier mot Bergen, hvor viktig var det med seier i den kampen?

Den seier var utrolig vigtig, både i forhold til pointene i tabellen men også for moralen på laget. Vi kom fra en dårlig kamp i Sandefjord, og at vi så fremviser så høj kvalitet i spillet og massere af fight, det gør mig utrolig stolt og glad.

Du stod veldig godt mot Bergen og ble BB, tar du med deg mye selvtillit inn i søndagens kamp?

Jeg ville lyve hvis jeg sagde det ikke gav selvtillid efter sådan en kamp, men sammentidig forholder jeg meget ydmyg inden BSK på søndag, det er en ny kamp og alt kan ske, så jeg må forberede mig godt.

Hvordan ser du på mulighetene våre mot BSK?

Der er bestemt muligheder mod BSK, de er et hold som har vist svingende resultater i løbet af sæsonen indtil videre, de spiller utrolig smalt med få spillere, hvilket også vil sige når de rammer dagen og topniveau, så bliver det svært at holde dem nede på få scoringer, specielt deres bagspillere, der er der meget kvalitet i BSK laget. Men klarer man som hold at indstille sig defensivt korrekt på dem, så er der bestemt også muligheder imod dem.

Hva skal til for at vi slår BSK på søndag?

Der skal mindst ligeså meget fight og intensitet ind i vores defensiv som forrige kamp mot Bergen. Vi skal være hårde og konsekvente i vores tacklinger, så tror jeg også på at vi over 60 min for overtaget over dem. Offensivt har vi taget store skridt i løbet af sæsonen, og på søndag er endnu en mulighed for at bevise hvor meget kvalitet vi besidder, der skal vilje og gå-på-mod til, så har jeg stor tro på vores offensive kvaliteter nok skal få åbnet godt op i BSK-forsvaret.

Vi takker Loke for praten og ønsker han lykke til mot BSK!

Dette vil vi se mer av på søndag!
Foto: Harald Gründel

Billetter til kampen kjøper du i appen eller på hjemmesiden. Håper vi sees i hallen!

Husk: Det vil bare være mulig å kjøpe billetter på forhånd. Det er kun 62 billetter igjen.