Forhåndsomtale Fjellhammer – Bækkelaget – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Bækkelaget

Søndag 12.desember kommer BSK på besøk til Lørenskoghallen. Avkast er kl.18:00

Forrige søndag slo vi Bergen 30-21 i Lørenskoghallen. En solid kamp som vi vant fullt fortjent. Vi ledet store deler av kampen og holdt ledelsen hele veien inn. Etter denne seieren ligger vi på en 10.plass med 11 poeng. Det er ekstremt tett i årets serie. Vi ligger poenget bak en sluttspillplass. Noe som var målet vårt før sesongstart.

Søndagens motstander BSK ligger to 3 plasser over oss på tabellen, men vi er bare 2 poeng bak. Dette gjør kampen ekstremt spennende og viktig for begge lag. I går spilte BSK uavgjort mot Sandefjord i Nordstrand Arena. En kamp hvor BSK kjempet seg inn i kampen etter å ha ligget under 12-18 til pause.

Sist vi spilte mot BSK var 15.09 i Nordstrand Arena. Det endte med seier til BSK 32-30. En kamp hvor vi henger fint med, men gjør for mange tekniske feil som gjør at vi taper kampen. Det kommer til å være noen revansjelystne gutter i grønt som går på parketten søndag!

I BSK sitt lag er det 4 spillere som skiller seg ut. Disse 4 ligger alle topp 15 på toppscorerlisten. Trym Korperud Johnsen er deres toppscorer med 74 mål på 13 kamper. Plassen bak han ligger storscoreren Emil Sundal. Han har ett høyere snitt enn nevnte Johnsen, men har spilt 3 færre kamper. Det blir alltid et stor fokus på Sundal når en møter BSK, men det er mange andre spillere som også kan lage trøbbel for oss.

Vi har ekstremt lyst til å klatre til en av sluttspillplassene før jul. Denne jobben starter på søndag. Det kommer til å bli en tøff kamp og vi må være klare fra start. Akkurat som sist kamp mot Bergen. Vi håper denne kampen utvikler seg likt som kampen mot Bergen. Gutta er klare for å kjempe om 2 viktige poeng! VI håper å se deg i hallen.

Slik kan du sikre deg billett til kamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

App:
https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=383(Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Nett:
https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/383

PS: Vi kan bare slippe inn 120 tilskuere på søndag. Det lønner seg å være tidlig ute med å sikre seg en plass i hallen.

Jubelscener fra sist vi møtte BSK.
Foto: Harald Gründel