2 poeng mot Bergen! – Fjellhammer

2 poeng mot Bergen!

En strålende kamp av gutta sikrer 2 nye poeng! Vi spiller en god kamp, hvor vi leder kampen gjennom. Vi vinner fortjent til slutt med sifrene 30-21.

1.omgang
Dagens kamp startet jevnt. Hermann Gjekstad setter inn kampens første mål fra straffemerket. Kampen svinger frem og tilbake i starten. Etter 7 minutter kontrer Bergen inn en scoring til 4-3 ledelse for bortelaget. Så kommer det en god periode for oss. Forsvaret står godt og det offensive spillet sitter. Vi går opp i en 8-5 ledelse når det har gått 12 minutter.

Utover i omgangen fortsetter vi det gode spillet. Hermann Gjekstad er sikker fra straffemerket og han setter 4 av 4 i 1.omgang. Dette gjør at ledelsen vår øker til 15-10 da det er spilt i 25 minutter. Alfred Timmo setter inn omgangens siste scoring og vi går til pause med en 17-11 ledelse

2.omgang
Etter en god 1.omgang gjør vi en veldig solid 2.omgang. Omgangen starter med at begge lag veksler på å sette ballen i mål. Vi spiller veldig klokt og bruker tiden godt. Bergen legger etter hvert om til 7 mot 6 spill i angrep. Det takler vi godt, og bakerst står Loke som en vegg. Hvis noe først kommer forbi forsvaret, er Loke der.

Gjennom hele omgangen holder vi Bergen på god avstand. Dette er noe vi ikke har vært så gode tidligere, men det er godt å se at vi har utviklet oss på dette området!

Vi vinner til slutt 30-21. En solid kamp fra våre gutter! 2 poeng som smaker ekstremt godt etter den skuffende kampen mot Sandefjord forrige uke.

Tusen takk for støtten fra et strålende publikum!

Loke Peter Brasen blir vår BB. Hermann Gjekstad blir toppscorer med 8 mål.

Neste kamp
Neste kamp for herrelaget er 12.desember i Lørenskoghallen mot BSK. Dette vil nok bli enda en jevn og morsom håndballkamp. Vi kommer til å trenge all den støtten vi kan få fra publikum. Billettsalget til kampen åpner kl.17:00 i morgen!