Forhåndsomtale Sandefjord – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Sandefjord – Fjellhammer

Søndag er det klart for ny kamp i Rema 1000-ligaen for herrelaget. Turen går til Sandefjord for å spille mot Sandefjord Håndball.

Før søndagens kamp ligger Sandefjord på en foreløpig 13.plass på tabellen. De står med 4 poeng totalt. Disse poengene skaffet de seg etter seiere mot Bergen og Haslum. Forrige kamp for Sandefjord var mot Tønsberg Nøtterøy i Nøtterøyhallen. Det endte med tap 32-30. Sandefjord er garanterte revansjelystne etter dette tapet.

I fjorårets sesong ble det spilt to kamper mellom oss og Sandefjord. Kampen i Sandefjord endte med poengdeling, og kampen i Lørenskoghallen endte med seier til Sandefjord. Dette var 2 kamper vi ikke var fornøyde med. I år skal vi vise oss fra en helt annen side!

Vi spilte uavgjort på onsdag mot Haslum, etter at vi ledet med 4 mål da det gjenstod 10 min. Det var en skuffet gjeng som gikk av parketten etter kampen. Lysten til å ta 2 poeng til denne kampen er stor. Vi kan virkelig henge oss på lagene som ligger på plassene over oss med seier på søndag. Sandefjord på sin side har ekstremt mye å spille om. For dem er dette en utrolig viktig kamp. De kommer til å gå ut i hundre og spille med hjertet på utsiden av drakta.

Skal vi ta med oss 2 poeng hjem til Lørenskog må vi spille klokt og være 100% til stede. Vi gleder oss stort til en ny og spennende kamp i Rema 1000-ligaen!

Sist vi spilte mot Sandefjord var det for tomme tribuner. Vi gleder oss til kamp med tilskuere på søndag!
Foto: Harald Gründel