Vi har snakket med forsvarssjefen før morgendagens kamp – Fjellhammer

Vi har snakket med forsvarssjefen før morgendagens kamp

Vi har snakket med eldstemann på laget, Eivind Kongshaug Johannesen før morgendagens kamp.

Les hva han tenker om kampen her:

Dere slo Kristiansand i forrige kamp, hvordan er det stemninga i laget etter en så viktig seier?
Det var en sterk borteseier så stemningen er bra, men vi vet også at de kommende kampene er viktige. Vi har på ingen måte tatt av etter seieren i sist kamp. Unggutta har forhåpentligvis også fått en wake up call etter semifinalen i junior-NM.  De neste ukene møter vi lag som vi på papiret har bedre odds mot, men det har tidligere sesonger vist seg å være tøffe kamper. Det blir det nok også i år.

Haslum HK er neste motstander, hvordan tror du kampen blir?

Vi gjorde en god kamp mot dem i fjor, men i år blir nok kampen jevn til siste sekund. Skal ikke se bort ifra om det blir en avgjørelse i siste angrep til et av lagene. Haslum hadde en tøff start på sesongen med mye skader og dårlige prestasjoner, men har virkelig skjerpet seg og kommer fra en sterk borteseier mot Kolstad og hjemmeseier mot Nøtterøy. De er et lag med unge spillere og bra tempo. Samtidig er de tøffe bakover og topper utvisningsstatistikken klart. Så dette blir nok ampert, tøft og jevnt.

Vi har mange viktige kamper de neste ukene, er vi godt rustet før denne perioden?

De neste kampene vil avgjøre om vi kan være med å kjempe om en plass i sluttspillet eller om det blir en kamp for å overleve. Så det er klart at vi står foran noen viktige uker. Kampene er like viktige for lagene vi møter, og flere av de kjenner nok på at de må vinne mot oss. Hvis vi ikke er klare for kamp så taper vi. Nivået er såpass bra at man taper mot alle lag om man ikke er 100% på.
Vi har vist gode tendenser i angrepsspillet i flere kamper den siste tiden, og om vi setter forsvaret slik vi har gjort store deler av sesongen så bør det bli poeng. Det handler også om å minimere de dårlige periodene i kampene. De gangene vi har spilt mindre enn 10min med dårlig håndball så har vi vunnet.

Du scoret ditt første mål i Rema 1000-ligaen forrige kamp, hvordan var det?
Ikke akkurat «årets mål», men en fin snapp (som dessverre ikke kom med på TV). Når vi i tillegg vant med ett mål så kan den scoringen bli viktig når vi teller opp etter endt sesong. Så får vi se om jeg kommer meg over midten flere ganger og får til en bedre feiring. Hadde ikke gjort noe med en til mot Haslum.

Vi takker Eivind for praten, og ønsker lykke til!

Foto: Harald Gründel

Har du ikke kjøpt billett enda?

Slik kan du sikre deg billett til kamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

App:
https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=380(Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Nett:
 https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/380