Forhåndsomtale Fjellhammer IL – Haslum HK – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer IL – Haslum HK

Onsdag 24.11 kl.18:00 er det klart for ny hjemmekamp i Lørenskoghallen. Denne gangen er det Haslum HK som kommer på besøk.

Sist herrelaget var i aksjon, var borte mot Kristiansand. Der ble det seier i siste sekund. Siden den tid har gutta fått trent godt. Nå er det Haslum som er neste motstander. Sist Haslum var på besøk i Lørenskoghallen vant vi 34-28. Haslum er garantert revansjelystne etter denne kampen.

Haslum ligger på en foreløpig 11.plass i serien. De hadde en tøff start på sesongen. De siste kampene har de fått litt mer fart i poengfangsten. På sine siste 3 kamper har de vunnet 2 og spilt 1 uavgjort. Nøtterøy ble slått 35-30 i forrige runde. På Haslum sitt lag må vi være obs på deres toppscorer Benjamin Hallgren. Etter at han kom til Haslum har han virkelig utviklet seg godt og har blitt en storscorer for Haslum. Videre har de en av de beste venstrekantene i ligaen i Stian Brevik. Disse to har scoret henholdsvis 57 og 41 mål hittil i årets sesong.

Etter helgens kamper ligger vi nå på plassen over Haslum. Vi har 8 poeng, mens Haslum har 7. Dette sier vel alt om hvor viktig denne kampen er. Med seier vil vi klatre på tabellen. Det hadde smakt utrolig godt.

Vi har brukt den forrige uken på å trene godt. Gutta har hatt noen gode fysiske økter og håndballøkter. Nå er det 2 poeng som gjelder på onsdag. Vi kommer som sagt fra en deilig og viktig seier mot Kristiansand. Selvtilliten er god og gutta gleder seg til å spille kamp igjen. De siste kampene har vi spilt foran en fullsatt hall. Det har vært fantastisk gøy og det gir gutta masse energi. Vi håper at det blir like bra oppmøte på onsdag!

Vi går for seier på onsdag og gleder oss til å se mange av dere i hallen!

Har du ikke kjøpt billett enda?

Slik kan du sikre deg billett til kamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

App:
https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=380(Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Nett:
 https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/380