NM20 semifinale mot Melhus – Fjellhammer

NM20 semifinale mot Melhus

Onsdag 17.november kl.18:00 spiller gutter 20 NM semifinale mot Melhus. Dette laget består av en blanding av gutter som spiller på a-laget og spillere fra juniorlaget til Fjellhammer.

I forrige runde ble Follo HK slått i Lørenskoghallen. Det var en solid kamp av våre gutter. De hadde relativt god kontroll gjennom hele kampen. Sluttresultatet ble 32-24.

Melhus slo Falk Horten i sin kvartfinale med sifrene 29-27. Melhus sitt lag består av mange gutter som spiller 2.divisjonshåndball til vanlig. Dette er en gjeng som har spilt sammen i mange år og som kjenner hverandre veldig godt.

Fjellhammer drømmer så klart om å spille finale i Oslo spektrum den 29.desember. Da herrelaget måtte se seg slått av ØIF Arendal forrige uke, kan NM20 revansjere det tapet på onsdag. Et Fjellhammer lag i Oslo spektrum hadde vært utrolig stort og gøy for klubben vår.

Gutta gleder seg stort til kamp, og håper at det er mange som vil ta turen til Lørenskoghallen på onsdag. De trenger all den støtten de kan få. Vi sees i hallen!

Billetter kjøpes i døren på kampdag. Billettene vil koste 60kr for voksne og 30kr for honnør/barn under 16 år. Vel møtt!

Foto: Harald Gründel