Forhåndsomtale Kristiansand Topphåndball- Fjellhammer IL – Fjellhammer

Forhåndsomtale Kristiansand Topphåndball- Fjellhammer IL

Det er ingen hvile i topphåndballen. Torsdag spilte vi semifinale foran en fullsatt hall, og allerede i morgen går turen til Kristiansand.

Vi kommer som sagt fra semifinale-tap mot ØIF Arendal. Det er alltid kjedelig å ryke kampen før en cupfinale, men vi må også se på den gode prestasjonen det er å komme så langt. Det er veldig mange år siden Fjellhammer har vært i en semifinale. Nå handler det om å omstille for gutta. Det er en ny og utrolig viktig kamp som står for tur.

Kristiansand ligger på 8.plass før søndagens kamp. 2 poeng foran oss. Med seier vil vi være likt på tabellen. Kristiansand hadde en tøff start på sesong mot mange gode lag. De tapte sine 3 første kamper, før de nå har vunnet sine siste 4 kamper av 5 mulige. Dette er et lag som virkelig har funnet formen. Sist lagene møttes var i 1.divisjon. Det var jevne bataljer, men vi trakk det lengste strået.

Vi møter et lag som har mange spillere, som har vært med på mye. Det er en mer rutinert gjeng enn oss. Lagets toppscorer er Sebastian Schultz. Han har 50 scoringer så langt i årets sesong. Mange av disse fra straffemerket. De har en god bredde i stallen og de er gode på hjemmebane. Det vil bli en jevn kamp, som nesten alle våres kamper er.

Vi må komme inn i kampen med masse energi og glød. Hvis vi har med dette vet vi at vi er gode. Det skal alltid spilles om 2 poeng og de 2 poengene skal være med hjem i bussen til Lørenskog. Vi gleder oss til kamp!

Avkast er kl.16:00 i morgen. Kampen kan sees på direktesport.no