Forhåndsomtale Fjellhammer – ØIF Arendal – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – ØIF Arendal

Torsdag er det endelig klart for NM semifinalen. Vi har ventet lenge på denne dagen. Det kommer til å bli tett om plassen i Lørenskoghallen.

Sist vi spilte mot ØIF tok vi med oss 2 poeng hjem fra Arendal. Vi vant 31-29 for noen uker siden. Det var en utrolig sterk og viktig seier av våre gutter.

Siden den tid har vi spilt mot Elverum i Lørenskoghallen, hvor det ble tap 24-30. I forrige serierunde for ØIF spilte de mot BSK. De vant veldig overbevisende 40-22 i Oslo.

Det har vært landslagspause den siste uken. Det har gitt gutta tid til å fokusere på fysisk trening. Nå er de 100% klare for bataljen som er på torsdag. Benjamin Berg og Alfred Timmo har vært borte på grunn av deltagelse på landslagssamling. Benjamin med LM02 og Alfred med Estland sitt A-landslag.

Hos ØIF Arendal må vi passe ekstra opp for Mario Matic. Han har vært i ekstremt god form så langt denne sesongen. Forrige uke var han også på landslagssamling med rekruttlaget. Han er hjernen bak angrepsspillet til ØIF. Han styrer opp det meste som skal skje offensivt, og er glad i å være nest sist på ballen. Bakerst i mål har de Kristijan Jurisic. Sist kamp mot BSK hadde han over hele 40% i redningsprosent. Hvis han står like godt på torsdag vil det ikke bli enkelt for oss. ØIF er veldig glad i å holde et høyt tempo i sine kamper. Det blir viktig for våre gutter å løpe fort hjem og ikke gjøre enkle tekniske feil.

For vår del kommer vi fra en oppløftende kamp mot Elverum. Det var jevnt lenge og Elverum måtte gi alt for å ta med seg 2 poeng hjem. Gutta gleder seg ekstremt til kamp, og spesielt til å spille foran en stappfull hall. Vi vil fortsette den gode trenden vi er inne i. Det er ingenting som hadde smakt bedre enn seier på torsdag. Seier på torsdag betyr cupfinale i Oslo Spektrum. Det hadde vært en stor opplevelse for alle spillere, men også for hele klubben.

Vi håper å se dere alle i hallen på torsdag!

Har du ikke kjøpt billett enda?

Slik kan du sikre deg billett til kamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

App:
https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=406(Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Nett:
https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/406