Sondre Gjerdalen om sesongstarten og NM semifinalen – Fjellhammer

Sondre Gjerdalen om sesongstarten og NM semifinalen

Om en uke er det endelig klart for NM semifinale i Lørenskoghallen. ØIF Arendal kommer på besøk, og de er garantert revansjelystne etter tapet i Sør Amfi.

Vi har tatt en prat med herrelaget sin kaptein Sondre Gjerdalen om sesongstarten og NM semifinalen.

Hvordan syntes du sesongstarten har vært for laget?

Jeg synes vi har hatt en ålreit start på sesongen. Vi har hatt en del gode kamper, og tatt noen poeng som vi ikke hadde regnet med, samtidig som vi har hatt noen mindre gode prestasjoner også. Alt i alt så synes jeg vi har kommet godt ut av denne første delen av sesongen.

Hvilke mål har dere for resten av sesongen?

Målet er fortsatt, som vi sa før sesongen, å komme til sluttspillet. Vi ser at det blir tøft, men vi føler at vi fortsatt har gode muligheter til det. Vi er et godt lag, som fortsatt har litt å gå på før vi når vårt eget toppnivå, og klarer vi å knekke noen koder nå de neste månedene så håper jeg vi ligger der oppe og kjemper om sluttspill når det drar seg til i februar/mars.

Om en uke er det semifinale i NM, hvordan tror du den kampen blir?

Det blir beintøft. Begge lagene er veldig sugne på en finaleplass, og det kommer nok til å syntes, både på og utenfor banen, både på kampdag, og i perioden inn mot kampen. ØIF er naturligvis klare forhåndsfavoritter, men vi har vist at de kan spille godt mot de beste før.

Dere slo ØIF Arendal sist dere spilte mot dem, tror du de vil komme med et annet tenningsnivå til denne kampen?

 Ja, det er jeg ganske sikker på. Nå har vi tatt poeng fra de på bortebane to år på rad, og jeg tror ikke de har tenkt til å la oss ta finaleplassen forran nesa på dem også. De er nok opptatt av å vise både oss og alle andre at de er et bedre lag. Når det er sagt, så kommer det til å sitte en relativt tent gjeng i hjemme garderoben den dagen også, så det er ikke sånn at de kan skru på en bryter og komme å ta den plassen uten en ordentlig fight.


Hvordan blir det å spille en så stor og viktig kamp i Lørenskoghallen?

Det blir dritkult. Det var et dritgod stemning i hallen mot Elverum, og jeg håper det blir enda bedre mot ØIF. Jeg kjenner at det bruser i blodet bare jeg sitter og tenker på det. Lørenskoghallen er intim, og når det fylles opp med folk som er med å lage lyd, så blir det et vanvittig bra trøkk. Det er ei stund siden det stod så mye på spill i Lørenskoghallen, og det blir rått å kjenne på det. Vi gleder oss som bare det!

Vi takker Sondre for praten, og ønsker gutta lykke til i Semifinalen!

Har du ikke kjøpt billett til kampen enda? Det kan du gjøre her:

Slik kan du sikre deg billett til kamp

Vi anbefaler at du bruker klubbens App, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

App:
https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=406(Appen må være lastet ned)
Har du ikke klubbens App? Søk på #klubbnavn» i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Nett:
https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/406