Elverum ble for sterke i Lørenskoghallen – Fjellhammer

Elverum ble for sterke i Lørenskoghallen

Fjellhammer – Elverum 24-30 (14-16)

Fjellhammer måtte gi tapt for serielederen. Elverum startet gårsdagens kamp best. Etter 6 minutter ledet Elverum 5-2. Vi var unøyaktige fremover og ga bort for mange returer i forsvar som sørget for en god start på kampen for Elverum. Sakte men sikkert jobber vi oss inn i kampen igjen. Våre gutter lot seg ikke skremme av den gode starten til Elverum.

11 minutter ut i kampen leder Elverum 9-5. Så tetter vi skikkelig igjen bakover. Aleksandar står godt med et strålende forsvar foran seg. Dette resulterer i at vi jobber oss inn i kampen. Etter 20 minutter setter Sondre Gjerdalen inn 10-10. Gutta viste god karakter etter en tøff start på kampen.

Elverum går opp i en to-måls ledelse med 5 minutter igjen av 1.omgang. Benjamin Berg setter inn 14-15 i påfølgende angrep som gjør at vi holder godt følge med serielederen. I de siste sekundene av omgangen skaffer Sondre Gjerdalen oss en 7-meter. Straffekastet setter Hermann Gjekstad trygt i mål. Vi går til pause på stillingen 14-16.

2.omgangen starter vi med en mann mer på banen. Dette utnytter vi dessverre dårlig. Istedenfor å kutte ledelsen, øker Elverum ledelsen. 5 minutter ut i omgangen ledet Elverum 20-16. Herman Schultz utligner i neste angrep til 17-20. Den neste perioden av kampen er det Elverum som styrer. De scorer 4 mål på rad og leder 17-24 etter 44 minutter.

Vi fortsetter med slite fremover i 2.omgang. Vi kommer ikke til mange gode muligheter, som gjør at Elverum fortsetter å øke forspranget sitt. Etter 50 minutter leder Elverum 19-27. Herifra og ut fortsetter våre gutter å jobbe på. Selv om Elverum hadde en komfortabel ledelse ga vi aldri opp. Kampen ender med Elverumseier 30-24.