Forhåndsomtale Fjellhammer – ØIF Arendal – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – ØIF Arendal

Fredag kveld skal gutta i aksjon på nytt i Rema 1000-ligaen. Denne gangen går turen til Arendal for å møte ØIF Arendal.

Forrige gang vi spilte mot ØIF i Arendal tok vi med oss 1 poeng hjem til Lørenskog. Vi spilte en strålende kamp, hvor vi var skuffet over at det ikke bli 2 poeng etter kampslutt. Mulighetene er til stede for at vi kan få med oss 2 poeng. Gutta er ofte gode mot lag som skal være antatt bedre enn oss. Vi er flinke til å løfte spillet noen hakk når motstanden er ekstra god. Sist kamp mot Runar klarte vi ikke dette og gutta vil vise at det er ikke en kamp som de vil være bekjente av.

ØIF har startet sesongen med 5 seiere, 1 uavgjort og 1 tap. De ligger på en foreløpig 3.plass. Vi skal som kjent også møte ØIF i semifinalen i NM. Men før den tid skal vi kun fokusere på fredagens kamp. ØIF er favoritter mot nesten alle lag hjemme i Sør Amfi. Dette gjelder også på fredag. Favorittstempelet må helt klart ØIF ta på seg.

Etter søndagens skuffende kamp har gutta skrudd opp intensiteten og trøkket på trening. Søndagens kamp var rett og slett langt under pari. Gjør vi de samme feilene til fredag blir det vanskelig å få med seg noen poeng. Fjorårets kamp i Arendal viser at hvis vi spiller en kamp på høyt nivå kan vi sjokkere ØIF. Det hadde smakt utrolig godt med 2 poeng i en tøff bortekamp som dette. Gutta lover å gi alt for at skal bli 2 poeng!

Kampstart er kl.18:00 fredag kveld. Kampen kan sees på direktesport.no