Kampreferat Fjellhammer IL – Runar Sandefjord – Fjellhammer

Kampreferat Fjellhammer IL – Runar Sandefjord

Gårsdagen ble en skuffende kveld i Lørenskoghallen for våre gutter.

Runar fikk en strålende start på kampen og gikk rett opp i en 4-0 ledelse. Vi starter kampen med ekstremt mye slurv og tekniske feil i angrep. Det gikk hele 7 minutter før Sondre Gjerdalen scoret vårt første mål for dagen. Scoringen blir forløsende og endelig våkner gutta til liv og kommer seg inn i kampen. Når det er spilt 18 minutter reduserer Arian Olsen Grønskei til 9-11. I denne perioden spiller vi bedre fremover og bakerst i mål står Loke veldig godt.

De siste 10 minuttene av omgangen faller vi igjen tilbake til syndene fra starten av kampen. Vi gjør for mange feil og da blir vi straffet av et godt Runar lag. Vi går til pause på stillingen 12-16 til Runar.

2.omgang starter vi med en spiller mer på banen. Vi utnytter dette og Ole-Henry Dahl setter inn 13-16 fra straffemerket. Vi har virkelig troen på at vi skal klare å komme tilbake i kampen i denne perioden. Men den gang ei. Runar setter inn ett nytt gir og vi henger ikke med ute på parketten. Det blir for mange skuddbom på en god Runar keeper. De enkle tekniske feilene fra starten av 1.omgang fortsetter vi med i starten av 2.omgang. Etter 18 minutter av 2.omgang leder Runar 28-19. Resten av kampen kontroller Runar det inn og vinner til slutt med sifrene 25-34. Vi gratulerer Runar med 2 poeng.

Tusen takk for støtten fra et fantastisk publikum! Vi håper å se dere alle igjen til neste hjemmekamp mot Elverum den 31.10.

Neste kamp for gutta er førstkommende fredag mot ØIF Arendal. Det vil igjen bli en tøff kamp mot et topplag. Vi spilte uavgjort i Arendal i fjor, så vi vet at mulighetene er der. Det er 2 poeng som gjelder!