Hermann Gjekstad før morgendagens kamp – Fjellhammer

Hermann Gjekstad før morgendagens kamp

I morgen er det klart for kamp igjen i Lørenskoghallen. Runar Sandefjord står på motsatt banehalvdel. Vi har tatt en prat med Hermann Gjekstad, som er fra Sandefjord og har flere sesonger baker seg i Runar drakt.

Du har spilt noen ganger mot Runar for andre klubber nå, men er det alltid spesielt å spille mot Runar?

Jeg har faktisk bare spilt mot Runar i en tellende kamp siden jeg dro derfra, men det har blitt en god del treningskamper mot dem. Jeg hadde mange fine sesonger med Runar og det er jo klubben min i Sandefjord, så litt spesielt blir det jo. Når kampen er i gang, så er alt det gamle lagt til side og jeg ser på det som en vanlig kamp.

Runar har hatt en god start på sesongen. Hvordan skal vi klare å stoppe dem?

Runar har gjort sakene sine bra så langt, og de har en bra tropp med veldig gode spillere. Det er en tøff oppgave som venter oss, men det er noe vi gleder oss til. De er gode på alle posisjoner, så vi må gjøre det vi kan for å stoppe dem. Vi har lagt en god plan.

Vi har spilt 2 skuffende kamper på rad i Rema 1000-ligaen. Har du troen på at vi skal snu den trenden i morgen?

Absolutt. Vi kommer fra en opptur mot Bergen i cupen nå forrige helg, så vi går inn i kampen mot Runar med troen på seier. Vi vet at vi er gode hjemme i Lørenskoghallen og håper publikum lager like god stemning i morgen som de gjorde mot Nøtterøy.


Vi ønsker Hermann og resten av gutta lykke til!

Har du enda ikke kjøpt billett til morgendagens kamp, er det fortsatt mulig å kjøpe i enten appen eller på hjemmesiden. Møt opp i hallen og støtt gutta til seier!

Appen: https://fjellhammer.woow.no/goToAPP?bm=376

Web: https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/376