NM 20 Kvartfinale i Lørenskoghallen – Fjellhammer

NM 20 Kvartfinale i Lørenskoghallen

I morgen er det NM 20 gutta som skal i aksjon i en kvartfinale. VI håper at de klarer å vinne i sin kvartfinale, akkurat som herrelaget.

Dette laget består av mange spillere fra A-lagstroppen, men også med spillere fra egen juniorstall. I kvalikrunden var det Kolstad som ble slått over 2 kamper i Trondheim. Vi har et veldig godt lag i årets turnering, som helt klart har som mål om å spille finale i Oslo spektrum i romjula. Det gror godt i Fjellhammer og det vises gjennom dette laget.

Follo på sin side er også en av de beste lagene i årets turnering. De har med spillere som også er vandt med å spille seniorhåndball. De slo Bodø og Sverresborg i kvalikrundene. Det vil bli en tett og spennende kamp, med gode muligheter for seier til begge lag.

Gutta lover fartsfylt og underholdene håndball! De har et stort ønske om at det kommer mange på kamp og heier de videre til semifinalen. Billetter kjøper du i døra på kampdag. Kampstart er kl.19:00 tirsdag 12.10. Vi sees i hallen!