Klare for semifinale i cupen! – Fjellhammer

Klare for semifinale i cupen!

Søndag morgen gikk turen til Bergen for kvartfinale i NM mot Bergen Håndball. Bergen ble på forhånd holdt som favoritter til å vinne kampen. Dette ville gutta gjøre noe med!

Kampen starter dårlig og med lite mål for vår del. Vi har vært inne i en litt dårlig form offensivt i de siste kampene og det starter ikke noe lovende i dag. Vi sliter med å komme til gode muligheter og det blir mye sidelengs. Etter 15 minutters spill leder Bergen 7-2. Etter denne dårlige perioden våkner vi til liv og putter ballen mer i mål. Bakerst står Aleksandar godt og holder oss inne i kampen med mange fine redninger. Når det er spilt 23:21 utligner Alfred Timmo til 8-8. Det holder seg jevnt videre inn til pause. Til pause leder Bergen 12-11.

2.omgang fortsetter i samme spor som 1.omgangen. Det holder seg jevnt og Bergen er foran med 2 mål i en periode. Veldig gledelig var det å se at det offensive spillet løsnet skikkelig i 2.omgang. Vi holder oss til planen og setter ballen i mål. Etter 20 minutter går vi i ledelsen 22-21 for første gang siden 1-0. Herifra og ut holder vi hodene kaldt og tetter skikkelig igjen i forsvar. Når sluttsignalet går blir det noen deilige jubelscener i Framohallen! Stillingen blir 30-26 til slutt.

Sondre Gjerdalen blir vår BB etter 9 scoringer på 11 skudd. Han gjør også en strålende jobb i forsvar gjennom hele kampen. Fortjent banens beste!

Hvem vi møter i semifinalen får vi vite i morgen kl.14. Det står mellom Elverum, Drammen og ØIF Arendal. Vi gleder oss til kamp uansett motstander.

Neste kamp for gutta er søndag 17.10 mot Runar Sandefjord i Lørenskoghallen. Vi håper å se mange av dere i hallen!