Bergen Håndball – Fjellhammer IL – Fjellhammer

Bergen Håndball – Fjellhammer IL

Søndag 10.10 spiller vi kvartfinale i NM mot Bergen håndball i Framohallen. Dette blir vårt første møte med Bergen i årets sesong. Siden forrige sesong har de byttet navn fra Fyllingen håndball til nettopp Bergen Håndball. Det blir spennende å se hvordan dette utvikler håndballen i Bergen de neste årene.

Så langt i årets seriespill står Bergen på 3 poeng. De slo BSK hjemme i forrige serierunde og spilte uavgjort mot vår forrige motstander Halden for noen uker siden. På veien til kvartfinalen har Bergen slått Stavanger IF og Sandnes håndballklubb. For begge lagene sin del blir dette den første kampen i årets NM at lagene møter et lag fra Rema 1000-ligaen.

Fjellhammergutta er revansjelystne etter to skuffende seriekamper på rad. Vi har veldig lyst til å vise oss fra en bedre side på søndag. Spesielt fremover i banen har vi hatt noen problemer de to siste kampene. På dette området vil vi vise oss frem på bedre måte. Det har vi stor tro på at vi får til.

Vi gleder oss til å spille om en mulighet for spill i en eventuell semifinale!