I morgen venter Halden på bortebane for herrelaget – Fjellhammer

I morgen venter Halden på bortebane for herrelaget

I morgen er det Halden Topphåndball som står på motsatt banehalvdel. Gutta er ekstremt revansjelystne etter den skuffende kampen i Trondheim på søndag. Halden på sin side tapte i forrige serierunde mot Haslum. Vi står med 4 poeng og Halden 5 poeng før morgendagens kamp. Dette betyr at det er en viktig kamp som spilles i Remmenhallen i morgen!

Vi har tatt en prat med hovedtrener Kristian Bliznac før morgendagens kamp:

En tuff bortakamp mot ett bra lag. Jag tycker Halden har fått ihop ett väldigt bra lag till denna säsongen och dom ser mer ut som ett kollektiv denna säsongen än dom andra säsongerna man sett dom. Dom har en väldigt bred trupp där dom har många spelare att välja på. Vi mötte Halden två gånger på försäsongen och bägge lagen vann varsinn match. Så vi vet vad som väntar oss i Halden.

Vi är inne nu i en tuff kampperiod med kamp var tredje/fjärde dag. Både i Serien och NM. Detta är en vanesak när man är idrottsman hur man mentalt och fysiskt laddar om till ny match och träning. Så för detta unga laget så är det väldigt fina läropengar att lära sig och gå igenom sånna perioder. Men det är ju det bästa gutta vet att spela kamp så jag tror att vi kommer med massa spelglädje till Halden på onsdag. Vi glädjer oss till match.

May be an image of 2 people and text

Kampen kan sees på direktesport kl.18, eller ta turen til Halden for å heie på gutta!
Lykke til!