Herrelaget reiser til Trondheim for å møte Kolstad – Fjellhammer

Herrelaget reiser til Trondheim for å møte Kolstad

Søndag kl.18 er det avkast i Kolstad Arena. Det blir seriekamp nummer fem for herrelaget.

Kolstad har hatt en overraskende tøff start på sesongen. På sine fire første kamper har det blitt tre tap og kun en seier. Denne seieren kom mot Runar, og det var en veldig sterk seier! Kolstad har satt som eget mål om at de vil vinne årets sluttspill. Så vi møter et lag som virkelig satser og langt ifra er fornøyd med sin egen tabellposisjon. Spillere vi spesielt må passe oss for er bakspiller Simen Lyse og målvakten Lars Eggen Rismark. De har hatt noen varierende kamper så langt, men spesielt Lyse viste mot Runar hvilket toppnivå han har inne. Rismark har vært blant de beste målvaktene de siste sesongene. Toppnivået til Kolstad er veldig bra, men de har ikke fått det ut så langt i sesongen. Vi er helt sikre på at det har de veldig lyst til i morgen.

For vår egen del kommer vi fra en veldig viktig seier mot Tønsberg Nøtterøy. Vi har fortsatt noen skader i troppen, men det åpner opp muligheter for nestemann i rekka. Så langt i årets sesong har vi nå 2 seiere og 2 tap. Det tilsier en 7.plass på tabellen. Gutta reiser til Trondheim med stor tro på seier og vi går alltid for 2 poeng. Vi slo Kolstad i første seriekamp i fjor, før vi tapte i Trondheim senere i sesongen. Den kampen har vi lyst til å revansjere i morgen.

Vi ønsker gutta god tur til Trondheim og lykke til!

Kampen kan sees på direktesport.no kl.18.