Håndballskolen på herrekamp – Fjellhammer

Håndballskolen på herrekamp

På onsdagens kamp mot Nøtterøy hadde vi mange tilskuere fra håndballskolen. Dette er jenter og gutter født i 2014 og 2015. De lagde en fantastisk stemning i hallen som herrelaget la godt merke til.
Før kampen hadde de unge lovende selv trent i Lørenskoghallen. Etter treningen spiste de pizza, drakk saft og tegnet på noen fine plakater inne i gymsalen. Plakatene ble veldig bra og godt synlige under hele kampen.Hele jenter 2007 var også på kampen for å støtte herrelaget. De hjalp til med å skape den gode stemningen som var i hallen. Det er gøy å se de yngre lagene på kamp!

Juniorgutta var også på kamp. De hadde med seg trommer og megafoner til å toppe det hele. Til sammen ble dette den beste stemningen vi har hatt i Lørenskoghallen på en god stund. Herrelaget setter stor pris på støtten og vi gleder oss til å se dere alle i hallen til neste hjemmekamp. Vi håper at alle som så på også fikk en god opplevelse og håper det ga mersmak.

Tusen takk!

Topp stemning under kampen!