Ragn-Sells styrker samarbeidet med Fjellhammer Håndball – Fjellhammer

Ragn-Sells styrker samarbeidet med Fjellhammer Håndball

Avfalls- og gjenvinningsselskapet Ragn-Sells som har hovedkontor på Lørenskog er svært opptatt av sitt samfunnsansvar lokalt, og er veldig stolte og glade for at samarbeidet med Fjellhammer Håndball nå tas til et nytt nivå.

Gjenvinningsgiganten driver til daglig med innhenting og bearbeiding av avfall fra næringsliv, offentlig og privat, og har mange avdelinger rundt omkring i landet. Målet er at mest mulig av avfallet skal gjenvinnes og inngå i produksjon nye produkter.

Salgs- og markedsdirektør i Ragn-Sells AS Rune Stensli er også svært opptatt av bedriftens samfunnsansvar, og ønsker å bidra i sitt nærmiljø.

  • Vi er veldig stolte av å kunne bidra med mer midler til breddeidretten i Fjellhammer Håndball. I september signerte vi en ny sponsoravtale, som innebærer at vi tar samarbeidet til et nytt nivå. Vi håper at vårt bidrag skal kunne legge til rette for at barna i klubben skal få et godt tilbud, og at enda flere skal få muligheten til å delta.

Daglig leder i Fjellhammer Karl-Rikard Sillén er fornøyd med at ny avtale er på plass:

  • For oss som klubb betyr det mye at vi har lokale samarbeidspartnere som Ragn-Sells med på laget, for å nå våre målsetninger. I tillegg er vi en klubb som ønsker å bidra i lokalmiljøet også utenfor håndballbanen, og for å lykkes med dette er det viktig med gode samarbeidspartnere som hjelper oss på veien. Avtalen kommer også våre medlemmer til gode i dobbel forstand, gjennom medlemsrabatten på en Fjellhammer-container.

Medlemsrabatt på container for blandet avfall

Ragn-Sells tilbyr også alle medlemmer i Fjellhammer Håndball 15% rabatt på 10m3 container for blandet avfall i sin nettbutikk. Benytt rabattkode 1931 i din handlekurv for å oppnå rabatten. Ragn-Sells tilbyr container til fastpris uansett vekten på avfallet.

Bestill container i Ragn-Sells sin nettbutikk
Salgs- og markedsdirektør i Ragn-Sells Rune Stensli og daglig leder i Fjellhammer Karl-Rikard Sillén (Kalle) forsegler den nye avtalen med et solid håndtrykk utenfor Ragn-Sells sitt hovedkontor på Lørenskog. Foto: Ragn-Sells