Fjellhammer IL tar imot Tønsberg Nøtterøy til kamp – Fjellhammer

Fjellhammer IL tar imot Tønsberg Nøtterøy til kamp

Onsdag 29. September kommer Tønsberg Nøtterøy på besøk til Lørenskoghallen. Gutta kommer fra en solid seier borte mot Viking TIF i NM. Tønsberg Nøtterøy gikk på et surt tap mot Haslum i NM på lørdag og er garantert revansjelystne til denne kampen. Det er hjemme i Lørenskoghallen vi må ta poeng for å gjøre det godt i årets serie. Det blir første gang siden opprykket til Rema 1000-ligaen at vi har mulighet til å slippe inn så mange tilskuere som vi vil. Vi håper dermed med at alle som heier på Fjellhammer kommer til Lørenskoghallen på onsdag for å se på god håndball.

Tønsberg Nøtterøy står med 2 tap og 1 seier så langt i årets sesong. Akkurat som oss. De har spilt jevne kamper til å starte sesongen. I serieåpningen tapte de med 4 mot BSK og de har tapt med 3 borte mot Nærbø. Så de har bitt godt ifra seg så langt. Alt ligger til rette for at dette skal bli en tett og jevn match.

Gutta er ekstremt revansjelystne etter det sure tapet mot Nærbø forrige uke. Vi var ikke fornøyde med egen prestasjon i den kampen. Nå fikk vi en god opplevelse i Bergen i går og vi må ta med oss den godfølelsen inn i onsdagens kamp. 2 poeng i denne kampen vil virkelig gi oss en god start på sesongen.

Vi trenger all støtten vi kan få fra publikum og lover underholdende håndball som du ikke vil gå glipp av! Billetter til kampen koster bare 60kr og kjøp av billetter kan du gjøre i appen vår eller på hjemmesiden. Det vil også være mulig å kjøpe billetter i døra på kampdag. Vi gleder oss til å se dere alle i Lørenskoghallen og håper så mange som mulig tar turen. Vel møtt!

Kjøp billetter her