Videre til kvartfinale i cupen! – Fjellhammer

Videre til kvartfinale i cupen!

Etter en fartsfylt kamp med mye mål vinner vi til slutt 35-30.
Viking startet kampen best og etter 5 minutter ledet de 4-2. Etter 16 minutter så våknet gutta virkelig. På det tidspunktet var stillingen 11-9 til Viking. I løpet av de neste 8 minuttene snur vi kampen og tar ledelsen 15-11. Vi tar et godt grep om kampen og beholder ledelsen inn til pause. Til pause leder vi 18-14.
Den gode perioden fortsetter i 2.omgang. Vi står godt bakover og får løpt inn mange enkle mål. 12 minutter ut i omgangen leder vi 27-19 etter strålende spill. Resten av kampen svinger det litt frem og tilbake, men vi kontrollerer inn seieren til slutt. Vi vinner med sifrene 35-30 og er dermed klare for kvartfinale i cupen! Herifra og inn kan alt skje. Vi har trua på cupfinale i Oslo spektrum i romjula!

Arian Olsen Grønskei og Alexander Mitrovic blir våre toppscorere med 7 mål hver.

På onsdag er det Nøtterøy som er motstander i serien. Gå inn i appen eller på hjemmesiden for å kjøpe billett til kampen. Det er bare 60kr for billett til onsdagens kamp. Så her er det bare å komme seg på kamp. Vi gleder oss til å se deg i Lørenskoghallen!